Kategoriler
Proje Haberleri

0,99 Vade Farkıyla Askoroz Panorama satışta

Askoroz Panorama konut projesi seçkin ve ayrıcalıklı konumu ve incelikli kalitesi ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Serdivan İlçesinde hayata geçirilen proje RZ Arda İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Daire satışları devam eden projede 0,99 vade farkı gibi fırsatlar mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi üzerindeki 2 bin 751 metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 2 blok 21 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda daireler telefonunuzdan kontrol sağlayabileceğiniz İNTERRA Smart House altyapısına sahiptir. Daire içleri intercom sistemi, ebeveyn banyosu, ankastre mutfak, görüntülü diafon, panjur gibi donatılara sahiptir. Ayrıca merkezi uydu sistemine sahip olan dairelerde Air Fiber İnternet altyapısı da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra akıllı ev sistemine uyumlu güvenlik kameraları ve açık otopark da projenin sahip olduğu özelliklerdendir.

Askoroz Panorama konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 134 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında dairelerin satışları devam etmektedir.

Askoroz Panorama konumu ve fiyatları hakkında

Askoroz Panorama konut projesi Serdivan, Vatan Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle market, park, Pazar, şehir merkezi, okul, gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Otobüs, dolmuş gibi toplu taşıma noktalarına da yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 134 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 700 bin TL,

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0555 469 78 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version