Kategoriler
Proje Haberleri

100.Yıl Onur Evleri özel daireleri ile satışta

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Arkat Yapı firması tarafından inşa edilmekte olup projenin Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. 100.Yıl Onur Evleri konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bursa konut projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları, sosyal donatıları ile dikkat çekmektedir. Bursa Nilüfer konut projesi kapsamındaki daire içleri ADSL, görüntülü diafon, spot aydınlatma, yangın ve hırsız alarmı gibi teknik donanımlar içermektedir. Aynı zamanda dairelerde giyinme odası, ebeveyn banyosu, vestiyer, ankastre set, barbekü, beyaz eşya gibi özellikler de mevcuttur.

Konut projesi sosyal donatılar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde piknik alanı, top sahası, çocuk parkları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca geniş yeşil alanlar, 200 araçlık otopark da site içerisinde yer almaktadır. Bunun dışında kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, su deposu, hidrofor gibi hizmetleri de mevcuttur. 100.Yıl Onur Evleri konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 270 metrekare olarak tasarlanmıştır.

100.Yıl Onur Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

270 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler 2 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bursa konut projesi 100.Yıl Mahallesinde, 100.Yıl Metro istasyonunun yanı başında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje market, hastane, park, okul, üniversite gibi noktalara da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 453 45 70 ve 0549 490 94 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..