Kategoriler
Toki Haberleri

18 Mart 2020 TOKİ Arnavutköy kura çekiliş saatleri

TOKİ tarafından hayata geçirilen ve vatandaşların yüzünü güldürmek ilk hedefi haline gelen “100.000 Sosyal Konut” projesi hız kaybetmeden devam ediyor. 16 Mart 2020 Pazartesi itibariyle İstanbul ilinin Tuzla ilçesindeki konutlar için kura çekilişleri, dünyayı etkisi altına alan korona virüsü (covid-19) sebebiyle TOKİ’nin resmi web sitesi üzerinden noter huzurunda canlı yayın olarak yapıldı.

ARNAVUTKÖY İÇİN KURA ÇEKİLİŞ SAATİ

Heyecanlı bekleyiş 18 Mart 2020 tarihi itibariyle İstanbul’un Arnavutköy ilçesi için sürüyor. Salgın hastalık için alınan önlemler kapsamında tören yerine canlı yayın huzurunda vatandaşlara hizmet vermeyi sürdüren TOKİ, bugünkü kura çekilişlerini Arnavutköy için başlatacak. 18 Mart 2020 Çarşamba Arnavutköy için yapılacak çekiliş saati sabah 10:00’da başlanması planlanıyor.

Kura çekilişi ile belirlenecek daire seçeneği 18 Mart 2020 tarihi için 2+1’dir. Ertesi gün devam edecek çekiliş sonucunda ise 3+1 seçenekli daireler alıcısın bulmayı bekliyor.

TUZLA İLÇESİ KURA ÇEKİLİŞLERİ SONLANDI

16 Mart 2020 Pazartesi tarihi Tuzla ilçesinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar çekilişlere canlı yayın üzerinden katılım sağladı. Tuzla için Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan kuralar, 2+1 ve 3+1 boyutundaki konutları dağıttı. 3+1 kapsamındaki daireler 1.725 adet konut olarak belirlendi ve sahiplerini buldu. 17 Mart 2020 Salı günü Tuzla ilçesi için kuralar devam ederken, 2+1 kapsamındaki daireler ise şehit aileleri ve engelli vatandaşlar için dağıtıldı. Tüm bunların yanı sıra TOKİ, elini hızlı tutarak sonuç listesini yayımladı. Eğer sonuçları öğrenmek isteyen bir vatandaşsanız sizde resmi web adresi olan www.toki.gov.tr üzerinden “Kura Sonuç Sorgulama” sayfasından listeye ulaşabilirsiniz.

100.000 SOSYAL KONUT PROJESİ DEVAM EDİYOR

Bir haftalık kura çekilişi İstanbul ilinin Tuzla ilçesinden başlamış ve Arnavutköy ilçesi olarak devam ediyor. Bunun yanı sıra beş gün boyunca yapılacak kura çekilişleri 20 Mart 2020 Cuma günü Başakşehir ilçesinde sonlanacak. Başakşehir için belirlenen konut sayısı 500 olarak belirlenmiştir. Dağıtımına Cuma itibariyle sabah saat 10 itibariyle başlanacak.