Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

2.Etap Karma Toki ihalesi gerçekleştirildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uzun süredir beklenen ihaleyi gerçekleştirdi. Buna göre, toplamda 298 konut inşasına yakın zamanda başlanılacak.

Vatandaşlar konut kazanmaya devam ediyor

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek 2. Etap Karma TOKİ ihalesi gerçekleştirildi. Yapılan ihale sonucunda, 298 konuta yer verilmiş ve 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen ihalede altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de dahil edilmiştir.

İhale hakkında detaylı bilgiler:

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk tarafından yapılan açıklama gereği, TOKİ konutları hakkında tüm bilgileri paylaştı. 298 konutun inşası için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ’nin sorumluluğunu üstlendiği yapılar yatay konseptli olacak.

Ayrıca zemin +4 olarak planlanan yeni konutlarda; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar ve ahşap görünümlü cephe kaplamalarına yer verildi. İlçe adına yapılacak olan 2. Etap Karma TOKİ projesinde gerçekleştirilmesi beklenen sosyal donatılar; spor ve oyun alanları, oyun parkları ve peyzajıyla yeni bir düzen kurulacaktır. Vedat Öztürk, yakın zamanda hayata geçirilecek olan konut projesinde, “ilçe ve hak sahiplerine hayırlı olsun” demeyi unutmadı.