Kategoriler
Proje Haberleri

2043 Residence Dalaman rezidans daireler satışa çıktı

2043 Residence Dalaman projesinde Tan İnşaat farkıyla daireler satışa çıktı. Proje Muğla, Dalaman İlçesi, Atakent Mahallesi’nde konumlu bir rezidans projesi. Projede daire seçenekleri neler? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

2043 Residence Dalaman daire özellikleri

Dalaman konut projesinde toplam 110 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. 110 adet daire 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks tip dairelerden meydana gelmektedir. Proje kapsamında brüt 140 metrekarelik dubleks 3+1 daireler ile 55 ve 77 metrekarelik 1+1 daire seçenekleri mevcut. Ayrıca brüt 80, 94 ve 96 metrekarelik 2+1 daireler de proje kapsamında satışta.  Projede daireler klima ile ısınıyor. Dairelerde duşakabin, hilton banyo ve laminat zemin dikkat çekiyor. Ayrıca fiber internet ve görüntülü diafon da daire özellikleri arasında yer alıyor. Isı ve ses yalıtımı açısından gelişmiş daireler size konforlu bir yaşam vaat ediyor.

2043 Residence Dalaman sosyal olanakları

Proje kapsamında yüzme havuzu ve fitness salonu dikkat çekiyor. Ayrıca çocuk oyun evi ve hamam da proje imkanları arasında yer alıyor. Sauna, cafe ve market de proje olanakları arasında. Ayrıca proje kapsamında dinlenme yerleri ve çok amaçlı salon da mevcut. Güvenlik hizmeti, bakım ve teknik görevlisi ve güvenlik kameraları ile birlikte profesyonel site yöneticisi de sunulan hizmetler arasında.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje içinde yer alan 1+1 daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Ayrıca proje kapsamındaki 2+1 daireler 460 bin, 3+1 dubleksler ise 700 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden satışa çıkmış durumda. 2043 Residence Dalaman projesi içerisinde yer alan daireler konut kredisine uygun durumdadır. Projenin ödeme seçenekleri arasında ise takas yöntemi de mevcut.

Konut projesi Atakent Mahallesi, Dalaman / Muğla adresinde yer almaktadır. Proje konum olarak havaalanına 200 metre, çevre yoluna ise 220 metre mesafede konumlu. Pazar ve üniversiteye yakın durumdaki proje alışveriş merkezi projesine de yürüme mesafesinde konumludur.  Ayrıca Dalyan’a 12 dakika, Köyceğiz’e 13 dakika, Fethiye’ye 20 dakika, Ölüdeniz’e ise 35 dakika mesafededir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 282 48 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version