Kategoriler
Proje Haberleri

232 Narlıdere Premium teslim tarihi

İzmir’in Narlıdere ilçesinde, Musa Çiçek İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen 232 Narlıdere Premium konut projesi, 2 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

32 konuttan meydana gelen projede tek blok bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daireler yer alıyor.

Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 129 metrekare ila 405 metrekare arasında bulunuyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

232 Narlıdere Premium projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 800 bin TL ila 1 milyon TL arasında, 3+1 tipteki daireler 1 milyon TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında, 4+1 tipteki daireler 1 milyon 800 bin TL’den, 5+1 tipteki daireler ise 3 milyon TL’den satışa sunuluyor.

Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği mevcut durumda. Konut projesinde yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için 12 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Ayrıca konut projesinden banka kredisi ile ev sahibi olabilme imkanı da var.

232 Narlıdere Premium projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, yerden ısıtma sistemi de kullanılıyor. Konut projesinde teras ve balkon da mevcut durumda.

Konut projesinde hem eşyalı hem de eşyasız daire seçenekleri bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İzmir’in en gözde yazlık yerlerinden Narlıdere’de hayata geçiriliyor. 232 Narlıdere Premium konut projesi, Atatürk Mah. Erdal İnönü Cad. No: 27 Narlıdere/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 232 252 21 21 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.