Kategoriler
Proje Haberleri

232 Suits Gaziemir lüks daireleri satışta! 

Musa Çiçek inşaat imzalı 232 Suits Gaziemir projesindeki lüks daireler satışa sunulmuştur. Şehrin en güzel bölümünde yükselen daireler oldukça ilgi çekiyor. Merkezi konumda yer alan daireler yeni sahiplerini bekliyor. İzmir’in en lüks dairlerine sahip yapılar hakkında detaylı bilgileri sizler için hazırladık. 

232 Suits Gaziemir dairelerinde mutlu bir yaşam 

232 Suits Gaziemir projesi Gaziemir’in en merkezi konumunda yer alıyor. Bununla birlikte İzban ve Optimum alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Hem göze hem de rahatlığa hitap eden dairelerin içerisinde gerekli olan her şey düşünülmüş. Hem çocuklarınızın hem de ailenize rahat bir yaşam alanı sağlıyor. Evlerin içerisi kadar, dış mekânı oldukça görkemli bir görünüme sahip. İzmir içerisinde hem uygun fiyatlı hem de lüks bir ev istiyorsanız 232 Suits dairelerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İzmir’in farklı bir ilçesinde ev bakıyorsanız sitemizde yer alan diğer projelere de göz atmanızı tavsiye ederiz.  

Her şey dahil daireler göz dolduruyor 

232 Suits Gaziemir projesinin daireleri yalnızca yapısıyla değil aynı zamanda ince mimarisiyle de dikkat çekiyor. Tamamen göze hitap eden şekilde tasarlanan yapıların içerisinde ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülmüş durumdadır. Ayrıca dairelerin doğa dostu olduğunu belirtmek gerekir. Yeşilliklerden kısmadan tasarlanan daireler hem ferah bir yaşam alanı hem de eğlenceli bir hayat sizlere sunuyor. Site içerisinde otopark, yüzme havuzu, güvenlik, 7/24 koruma, fiber alt yapısı, fitness alanı, çift asansör, sauna ve kapalı havuz gibi her detay yer alıyor.  

Gaziemir konut projesindeki daireler uygun fiyatlarıyla revaçta. 1+1 tip dairelerin brüt metrekaresi 44 olarak karşımıza çıkıyor. Brüt 44 metrekare 1+1 tip daireler 540.000 TL gibi fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Konut kredi kullanarak daire sahibi olmayı düşüneler için proje krediye uygundur. 

İnşaat firmasından satın alabileceğiniz lüks daireleri gidip görme imkanınız da var. Konut projesi Optimum Outlet’e 50 metre, Esbaş İzban durağına 50 metre, Çevre yolu bağlantısına 500 metre mesafededir. Ayrıca Ege serbest bölgeye 1, Fuar İzmir’e 2 ve Adanan Menderes Havalimanı’na 2.5 km mesafededir. İzmir Gaziemir’in en merkezi konumunda yer alan dairelere ulaşmak için aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz. 

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0542 281 35 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version