Kategoriler
Proje Haberleri

2B Global Dünya Şehir Kartal satışa sunuldu

Konut projesi 2B Global firması tarafından hayata geçirilmektedir. 2B Global Dünya Şehir Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Konut satın almayı düşünen vatandaşlar bu soruların cevabını merak etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Yukarı Mahallesi’nde yer alan 14 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde proje yükselmektedir. Marmara denizi ve adalar manzaralı proje 3 parsel üzerinde hayata geçirilmektedir. Kartal konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca projede ticari ünitelere de yer verilmektedir. 4 konut bloğunda toplam 360 adet konut yer almaktadır.

2B Global Dünya Şehir Kartal projesinde dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 loft dairelerden meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri ise 39 metrekare ise 151 metrekare arasında değişmektedir. 1+1 tip daireler daireler brüt 38.93, 41.55, 51.54 ve 47.79 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler brüt 62.76 ve 80.55  metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 103.07, 112.62 ve 151.83 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

2B Global Dünya Şehir Kartal fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilen konutların fiyatları, daire tipleri, konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 409 bin TL’den başlamaktadır.

Proje içerisinde yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 409 bin TL’den başlıyor 660 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Konut projesi içerisinde yer alan 2+1 tip konutların fiyatları ise 609 bin TL’den başlıyor 922 bin TL’ye kadar yükseliyor.

2B Global Dünya Şehir Kartal ödeme planı 

Konut projesinde farklı ödeme seçenekleri alıcının beğenisine sunuluyor. Ödeme planlarından birinde yüzde 10 peşin ödeniyor. Sonrasında kalan tutar ise 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapma imkanı sunulmaktadır.

Bir diğer ödeme planında yüzde 20 peşin ödeniyor. Sonrasında kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapma imkanı sunulmaktadır.

Bir başka ödeme planında ise yüzde 30 peşin ödeniyor. Sonrasında kalan tutar ise 80 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca KDV’de firma tarafından ödenmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Projenin 2022 yılı Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Tapuların hemen verildiği proje İstanbul Anadolu yakasında olup Hürriyet Mahallesi, Şıracı Sokak, No: 1 34876 Kartal / İstanbul adresindedir. Metroya yürüme mesafesinde olan proje Sabiha Gökçen havalimanına ise Marmaray ile 15 dakikalık mesafededir.

İstanbul konut projesinde çocuk oyun alanları, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark yer almaktadır. Ayrıca projede asansör, su deposu, jeneratör, intercom sistemi, yerden ısıtma, kiler, giyinme odası gibi özelliklerde mevcuttur.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0850 305 96 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.