Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

3. İstanbul Başakşehir ciroyu ikiye katlayacak

Fuzul Grup, Seha Yapı, Al Zamil, Adese ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliği ile tarafından İstanbul, Başakşehir’de hayata geçirilen bölgenin en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, 2018 yılının ilk yarısında büyük başarı kaydetti. 2017 yılındaki ciroyu ilk yarıda yakalayan 3. İstanbul Başakşehir projesinin yıl sonu hedefi ise 300 milyon TL oldu.

3.İstanbul Başakşehir projesi 2018 yılının ilk 6 ayında 2017 yılının satış rakamlarını geçti. Bu artışta yeni açılan Kayaşehir – Başakşehir, yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne olan bağlantı yolları çok önemli olduğu belirtildi.

Ticari üniteler ve rezidans dairelerden meydana gelen 3. İstanbul Başakşehir projesi 112 bin metrekare yüzölçümüne sahip  arsa alanında inşa ediliyor.

Yüzde 80’i peyzaj alanlarından meydana gelen 3. İstanbul Evleri projesinde masa tenisi, basketbol sahası, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, süs havuzu, güvenlik, cafe, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve  güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

3. İstanbul Konutları projesi TEM Otoyolu’na 5 dakika, E-5’e ve 3. Havalimanı’na 12 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika, Atatürk Havalimanı’na 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer almaktadır. Projenin 2019 yılı Haziran ayında tamamlanması ve teslim edilmesi planlanmaktadır.