Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile dikkat çeken 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları tamamlandı. İkinci etapta da 200 dairenin satışı gerçekleştirildi.

Proje; Fuzul Yapı, Seha Yapı, Al Zamil, Adese ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi iş birliği ile inşa ediliyor. Proje, Başakşehir’in en büyük karma projesi olma özelliğini taşıyor. 3. İstanbul Başakşehir, mega projelere olan yakınlığı ile ilgi görüyor. Başakşehir Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilen projede 200 dairenin satışı daha gerçekleştirildi. Projenin Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, “Sektörde yaşanan kısmi durgunluk projemizde pek hissedilmiyor. Daha satışa çıkmadığımız ikinci etabın yarıya yakınını ön satış döneminde sattık. Bu aslında sürekli dile getirdiğimiz gibi, doğru zamanda, doğru yerde doğru fiyatla çalışılan projenin karşılaşacağı tablo idi, nitekim öyle de oldu” dedi.

Proje, 116 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Proje; TEM Otoyolu’na 5 dakika, E-5’e ve İstanbul Havalimanı’na 12 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika, Atatürk Havalimanı’na 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

3. İstanbul Başakşehir projesinden pırlanta gibi kampanya

3. İstanbul Başakşehir’in pırlanta kampanyasından faydalanarak daire alanlara yılbaşından itibaren Blue Diamond 5 taş veya tek taş pırlanta hediye veriliyor.

Proje mimari tasarımı çevre düzenlemesi ile de yoğun ilgi görüyor. Proje, geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projenin yüzde 80’i peyzaj alanlarına ayrıldı.

Konut projesi sosyal donatılarıyla da ilgi görüyor. Projede basketbol sahası, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, süs havuzu, güvenlik, kafe, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve kameralı güvenlik gibi birçok özellik bulunuyor.

Projenin ilk teslimlerinin 9 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 3. İstanbul Başakşehir projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun durumda.