Kategoriler
Proje Haberleri

3 Loca İdealtepe fiyat listesi

3 Loca İdealtepe projesi Mutlutürk İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul’un Maltepe ilçesinde inşa edilmiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen 3 Loca İdealtepe projesi, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırıldı. Projede bulunan konutlar 5 katlı olarak tasarlanmış, birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. 3 Loca İdealtepe projesi 36 konut kapasiteli olacak şekilde inşa edildi.

3 Loca İdealtepe projesi daire özellikleri neler?

3 Loca İdealtepe projesinde yer alan konutlar 3 farklı tipte tasarlanmış durumda. Bahsi geçen daireler, 2+1, 3+1 ve 3+2 olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 115 metrekareden başlıyor. En büyük daireler ise 232 metrekare olarak tasarlandı.

3 Loca İdealtepe projesi nerede?

İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde inşa edilmiş olan proje, isminden de anlaşılacağı gibi İdealtepe Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

3 Loca İdealtepe projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede 2+1 konutlar 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 3 Loca İdealtepe projesinde bulunan 3+1 konutlar ise 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+2 konutlar da 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

3 Loca İdealtepe projesi teslim bilgisi

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. 3 Loca İdealtepe projesinde 2019 yılının Ocak ayında yaşam başladı.

3 Loca İdealtepe projesi avantajları neler?

Anadolu Yakası’nda bulunan 3 Loca İdealtepe projesi ailelere uygun, konforlu yaşam alanları ile alıcıların ilgisini görüyor. Proje toplu ulaşıma olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

3 Loca İdealtepe projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili tüm sorularınıza 0 212 948 94 92 numaralı telefon hattından yanıt bulabilirsiniz.