Kategoriler
Proje Haberleri

3 Nisan Park Evleri fiyat

Büyükbayram İnşaat & Yapı inşaat firmasının imzası ile 3 Nisan Park Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Karabük ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projenin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

Proje, toplamda beş konut bloğundan meydana geliyor. Birçok açıdan alıcı ve yatırımcıların ilgisini çeken proje Ergenekon Mahallesi, Safir Sokak, No:3’te konumlandırılmış durumda. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede yer alan konut blokları dörder katlı olacak şekilde tasarlanmış vaziyetten. 3 Nisan Park Evleri Karabük projesi bünyesinde 60 satılık konuta yer verecek şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde iki farklı plandan oluşuyor. 3 Nisan Park Evleri projesinde yer alan konutlar alıcılarına 3+1 ve 4+1 daire tipinde sunuluyor. Geniş daireleri ile alıcıların ilgisini çeken proje, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 3+1 daire tipindeki konutlarda 160 metrekare olarak belirlendi. Projede bulunan konutlardan 4+1 daire tipindekiler ise 180 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden ve iki farklı büyüklükten meydana geldiği için fiyatları da aynı şekilde iki basamaktan başlıyor. 3 Nisan Park Evleri Karabük projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.

3 Nisan Park Evleri projesinde yer alan konutların teslim ve iletişim bilgisi nedir?

Bahsi geçen konutların alıcılarına 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz de 0 553 778 00 00 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.