Kategoriler
İhaleler

3 ve 4. Etap İçin Akgedik Yunuskent’te İhale Yapıldı

Yunusemre Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi ortaklığı ile yürüttüğü dev konut hamlesi kuraları gerçekleştirilmiştir. 5500 konutluk Akgedik Yunuskent’te Toplu Konut Projesi’nin daha önce kuraları çekilen 3 ve 4. Etap projesinin ihalesi gerçekleşmiştir. Toplu Konut İdaresi ortaklığı ile yürüttüğü dev konut hamlesi 5500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi 3 ve 4. Etap projesinin ihalesi gerçekleştirilmiştir. Daha önce kuraları çekilen iki projede “50 Bin Konut” Projesi kapsamında ihale edilen 980 konutun yer aldığı 3. Etap ihalesinin yapıldığı bilinmektedir.

Yunusemre Belediyesi’nde Toplu Konut İdaresinin Yürüttüğü İhale Yapıldı

Yunusemre Belediyesinin Toplu Konut İdaresi ortaklığı ile yürüttüğü dev konut ihalesi 5500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi daha önce kuraları çekilen 3 ve 4. projesinin ihalesi yapılmıştır. Toplu Konut İdaresi ortaklığı ile yürüttüğü dev konut hamlesi 5500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesinin 3 ve 4. Etap projesi ihalesi yapıldı. Daha önce kuraları çekilen iki projede “50 Bin Konut” Projesi kapsamında ihale edilen 980 konutun yer aldığı 3. Etap Projesi ihalesi 13 Temmuz Salı günü gerçekleştirilmiştir. “100 Bin Konut” Projesi kapsamında bulunan 366 konutluk 4. Etap projesi 14 Temmuz Çarşamba günü TOKİ tarafından ihale edilmiştir. Askı ve itiraz süresinin ardından ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapılacaktır. İki projede de ilk kazmanın yıl sonuna kadar vurulması planlanmaktadır.

Akgedik Yunuskent’te İhalesi Gerçekleşti

İhalenin gerçekleşmesinin ardından açıklama yapılmıştır. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bir açıklama gerçekleştirmiş ve hak sahibi vatandaşlara hayırlı olmasını dilemiştir. Başkan Çerçi açıklamasında ilk iki etap projesinin yer aldığı 2600 konutluk yaşama başladıklarını söylemiştir. Akgedik, Manisa’nın havasının en güzel yerlerinden biri olduğunu söylemiştir. Daha önce hak sahibi kuraları çekilen 3 ve 4. Etap projelerinin 1346 konutu olacak demiştir. Böylece 5500 konut hedefi ile başlanan Yunuskent Projesi 4 bine yakın konutu tamamlamıştır. Konutların yanı sıra yine 1 ilkokul 1 ortaokul ve burada oturan vatandaşların talebi ile bir anaokulunu bir proje haline geçirmiştir. Ayrıca 32 yeni iş yeri ve bir cami bu projenin içerisinde yer almaktadır.

Bu şekilde Akgedik Yunuskent’te yapılan ihale hakkında genel bilgi sahibi olmanız mümkündür. Aynı zamanda yapılacak olan diğer konutların yapım süreci ve ihalesi hakkında da bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version