Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

360 Çeşme sosyal olanaklar

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı’nın ortaklığıyla inşaatına başlanan 360 Çeşme projesi, 49 dönümlük arsa alanı üzerinde kuruluyor. İlçenin en büyük konut projesi statüsünde bulunan projede 40 adet villa ve 440 adet de süit daire yer alıyor.

Projedeki taş evler, cumbasıyla inşa edilirken proje alanı, Alaçatı sokaklarının tarihi mimarisiyle donatılıyor. Koy ve plajlara yakın mesafelerde bulunan proje, İzmir’e 45 dakikalık, Chios Adası’na yarım saatlik, Alaçatı’ya 15 dakikalık mesafelerde bulunuyor.

Teslimlerinin gelecek yılın haziran ayında yapılması planlanan projenin yer aldığı ilçeden İstanbul’a ise 4 saatte ulaşılabiliyor.

360 Çeşme sosyal donatılar

Projedeki tüm konutların 360 derece deniz manzarasına sahip olduğu projede, tam olimpik özelliği taşıyan iki adet yüzme havuzu bulunuyor. Peyzaj alanı 38 bin metrekare büyüklüğünde olan projede termal havuz, çocuk havuzu, çocuk kum havuzu, SPA, sauna, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu yer alıyor. Projedeki sosyal alanlarda kablosuz internet hizmeti, ücretsiz olarak sunuluyor.

Öte yandan bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana sahip Beach Club, projenin 150 metre uzaklığında bulunuyor.

Dalyan Koyu mevkinde inşa edilen projede dinlenme gölgelikleri (pergola), oyun salonları, hobi odaları ve müzik yayını bulunuyor. Ayrıca, projede, suit konutların genel bahçe bakımı ve kum alanlarının bakım ve temizliği de projedeki hizmetler arasında yer alıyor.

Projenin sunduğu hizmetler neler?

Dairelerin içine günlük temizlik hizmetinin sunulduğu 360 Çeşme projesinde kuru temizleme hizmeti, daire içi teknik bakım hizmetleri, oda servisi bulunuyor.

Ayrıca Uçak, konser, restoran gibi faaliyetler için genel rezervasyon hizmetleri de proje sakinlerine sağlanıyor. Öte yandan, araç kiralama, havaalanı servisi, VIP transfer hizmeti gibi hizmetler de projede mevcut durumda.

360 Çeşme daire seçenekleri

Projedeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri net 55 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salon daire tipleri net 88 metrekare büyüklüğünde inşa edilirken iki katlı villalar, alt katı net 70,56 metrekare büyüklüğünde, üst katı ise 52,1 metrekare büyüklüğünde kurulmak üzre toplam 122,66 metrekare büyüklüğünde tamamlanıyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Adres: Dalyan Koyu mevkisi, Çeşme/İzmir

Telefon: 0850 532 0 360