Kategoriler
Proje Haberleri

3S Firuze Konakları fiyat listesi

3S Kale Gayrimenkul firması tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Avcılar İlçesinde hayata geçirilen ve yaşamın başladığı 3S Firuze Konakları konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor.

28 bin 050 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen  projede Avcılar, Üniversite Mahallesi’nde konumlanıyor.

Toplam 523 adet daireden meydana gelen konut projede 3 bloktan oluşuyor. Projede konutların dışında ayrıca 45 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde satışların yaklaşık yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Kalan yaklaşık 150 adet dairenin satışları ise tüm hızıyla devam ediyor.

3S Firuze Konakları fiyatları ne kadar?

3S Firuze Konakları projesinde satılık daire fiyatları 782 bin TL’den başlıyor 1 milyon 695 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projenin detaylı fiyatları ise şöyle;

3S Firuze Konakları projesinde 68,75 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 782.000 TL’den başlıyor.

Projede yer alan 134,99 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 975.000 TL’den başlıyor.

Projede yer alan 188,49 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 1.475.000 TL’den başlıyor.

Projede yer alan 195,93 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları 1.695.000 TL’den başlıyor.

Projede banka kredisiyle ödeme yapacaklar için 0,99 kredi oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, firma bünyesinde vadeyle 36 aya kadar senetli ve kişiye özel ödeme seçenekleri de mevcut.

Konut projesinde sosyal alanlar neler?

3S Firuze Konakları projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, masa tenisi, bilardo ve araç şarj istasyonu bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Avcılar’da hayata geçirilen konut projesi, sahile yakın bir konumda yer alıyor. Proje, metrobüs durağına da 800 metre uzaklıkta. 3S Firuze Konakları konut projesi, Üniversite Mahallesi, Firuzköy Bulvarı No: 22 Avcılar / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı Büyükçekmece metrosuna yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakika mesafede yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 37 11 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.