Kategoriler
Proje Haberleri

3s Firuze Konakları hemen teslim

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, 3S Kale Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen 3s Firuze Konakları konut projesi, toplam 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 bloktan meydana gelen projede toplam 523 adet konut yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki 1+1 daireler 68 ila 73 metrekare, 2+1 daireler 115 ila 156 metrekare, 3+1 daireler 109 ila 203 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Yüzde 81’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

3s Firuze Konakları projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 574 bin TL ila 995 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 0,98 kredi oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 750 bin liraya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca firma bünyesinde 48 aya kadar senetli ve kişiye özel ödeme seçenekleri de mevcut durumda.

3s Firuze Konakları sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, masa tenisi, bilardo ve araç şarj istasyonu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir yerde. Proje, Avcılar metrobüs durağına 800 metre uzaklıkta yer alıyor.

3s Firuze Konakları konut projesi, Üniversite Mah. Firuzköy Bulvarı No: 22 Avcılar/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 37 11