Kategoriler
Proje Haberleri

3s Firuze Konakları ödeme bilgileri

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen 3s Firuze Konakları projesi, 40 bin 853 metrekare arsa inşaat alanına sahip.

3 bloktan oluşan projede, 523 konut bulunuyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede, konut büyüklükleri 73 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. Proje, sahiplerine hemen teslim durumda bulunuyor.

Konut fiyatlarının 467 bin TL ila 1 milyon 160 bin TL arasında değiştiği projede, yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede yüzde 50 peşinatla kalan kısım için 48 ay vade farksız taksitle ev sahibi olabilmek de mümkün.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, masa tenisi, bilardo ve araç şarj istasyonu gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi yerlere yakın konumda bulunan proje; E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na yürüme uzaklığında yer alıyor.

3s Firüze Konakları projesi, Üniversite Mah. Firuzköy Bulvarı No: 22 Avcılar/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 37 11