Kategoriler
Proje Haberleri

3s Firuze Konakları ödeme seçenekleri

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla inşa edilen 3s Firuze Konakları projesi, 40 bin 853 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Yüzde 30’u satılan projede, 523 konut bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin olduğu 3 bloklu proje, Eylül 2018’de sahiplerine teslim edilecek.

Projedeki konutların büyüklükleri, 73 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. Projedeki daireler, 467 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 20 indirim uygulanan projede, 48 ay vade farksız taksitle ev sahibi olabilmek mümkün.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, masa tenisi, bilardo ve araç şarj istasyonu gibi sosyal donatı özelikleri bulunuyor.

Proje; İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı gibi yerlere yakın konumda. Proje, aynı zamanda merkezi bir noktada yer alıyor. 3s Firuze Konakları’ndan E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu ve Avcılar İDO iskelesi sadece yürüme uzaklığında.

3s Firuze Konakları projesi, Üniversite Mah. Firuzköy Bulvarı No: 22 Avcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 37 11