Kategoriler
Kampanyalar Manşet

3S Firuze Konakları’nda yüzde 20 indirim

Konut sektörünün önde gelen firmalarının dahil olduğu konutta indirim kampanyasına 3S Kale firması 3S Firuze Konakları projesi ile dahil oldu.

3S Kale tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesinde kampanya şartlarında yer alan peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatları yer alıyor. 3S Firuze Konakları projesinde yüzde 20 indirim dışında ayrıca uygulanan vadeli alımlar yüzde 5 peşinat avantajı da geçerli oluyor.

İstanbul, Avcılar’ın E-5 aksında yer alan 3S Firuze Konakları projesinde peşin ve yüzde 0,98 faiz oranlı konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Ayrıca şirket bünyesinde 48 aya kadar özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı ramazan bayramı sonuna kadar devam ediyor.

Yaşamın 2018 yılı Eylül ayında başlaması planlanan 3S Firuze Konakları projesinde 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire fiyatları ise 421 bin TL’den başlıyor.

3S Firuze Konakları projesi İstanbul Üniversitesi, Kanal İstanbul gibi önemli yerlere yakın, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde yer alıyor.

Tel: 444 3 711