Kategoriler
Proje Haberleri

3S Kale Topaz Residence lansmanı 24 Mart’ta

3S Kale Gayrimenkul firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Maltepe Mahallesi, Topkapı’da hayata geçirilecek olan  3S Kale Topaz Residence projesinin lansmanı yapılıyor. Ön talep toplama süreci devam eden projenin lansmanı  Mart ayında yapılacak.  Daire tipleri neler? Daire büyüklükleri belli mi? Ödeme seçenekleri nasıl olacak? Tüm bu soruların cevabı yapılacak lansman toplantısında açıklanması bekleniyor.

Projenin lansmanı ne zaman yapılacak?

Topkapı’da Teyyareci Sami Sokak üzerinde yer alan projenin lansmanı 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki lansman saat kaçta başlayacak, nerede yapılacak? İşte lansman ayrıntıları.  24 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan lansman Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak. Lansman online olarak gerçekleştirilecek olup Zoom bağlantısı ile gerçekleştirilecektir.  Toplantıda projenin detaylarının paylaşılması bekleniyor.

Lansman ile ilgi firma tarafından yapılan açıklamada;

“Değerli basın mensubu,

3S Kale Holding olarak, gayrimenkul alanında köklü geçmişimizden gelen güven ve kalite anlayışımızı, yatırımcısı ve geliştiricisi olduğumuz 3S Kale Topaz Residence projemizde bir kez daha ortaya koymanın heyecanını yaşıyoruz. Talebin yüksek, nitelikli arzın düşük olduğu Topkapı’da büyük heyecanla beklenen projemizle bölgenin konut ve ofis ihtiyacına çözüm sunmayı hedefliyoruz.

3S Kale Topaz Residence projesinin lansmanı için 24 Mart Çarşamba günü, saat 11:00’de Zoom platformunda gerçekleştireceğimiz lansman toplantımıza katılımızdan mutluluk duyacağız.” denildi.

3S Kale Topaz Residence hakkında;

2 blokta toplam 228 adet konutun meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Konutların büyüklükleri ise 40 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. İki blok önüne yer alan yatay blokta ise ofis ve ticari üniteler vardır. 30 bin metrekare satılabilir alana sahip projede ayrıca cadde mağazaları ve ofisler yer alıyor.

1+1 tip dairelerin 40 metrekare, 2+1 tipindeki dairelerin 59 ile ile 90 metrekare arasında değişen büyüklüklerdedir. Projede firma bünyesinde 24 ay vade ile ödeme fırsatı bulunuyor. Yüzyıl Üniversitesi ile İstinye Üniversitesi’nin arasında yer almaktadır. Ayrıca E-5 oto yoluna yakın bir konumdadır. Ayrıca İstanbul Esenler Otogarı 3.5 km, Cevizlibağ Metrobüs istasyonuna yürüme mesafesindedir.

Proje Maltepe Mahallesi, Teyyareci Sami Sokak, No: 1 / 1 Zeytinburnu / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 502 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version