Kategoriler
Proje Haberleri

3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor

3S Kale Gayrimenkul firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Maltepe Mahallesi, Topkapı’da hayata geçirilecek olan  3S Kale Topaz Residence projesi için ön talep toplama süreci başladı. 3S Kale Topaz Topkapı projesi ile ilgili ön talep toplama süreci projenin web sitesi üzerinden başlatıldı.

Teyyareci Sami Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan 3S Topaz Topkapı projesi iki adet konut bloğundan meydana geliyor. Projede bulunan iki adet konut bloğunda ise toplam 228 adet konut yer alıyor. Topkapı’da 3S Topaz Residence adı ile 3S Kale Gayrimenkul imzası yükselecek olan projede iki tip daire seçeneğine yer veriliyor.

Projede daire özellikleri neler?

2 blokta toplam 228 adet konutun yer aldığı projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları ise 40 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. İki blok önüne yer alan yatay blokta ise ofis ve ticari üniteler yer alıyor.  Projede satışa sunulan 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 40 metrekare olarak tasarladı. 2+1 tipindeki dairelerin alanları ise 59 ile ile 90 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı.

3S Kale Topaz Residence fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 40 metrekare 1+1 tip daireler 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 2+1 tip daireler ise 1 milyon 170 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Avrasya Tüneline 15 dakika,  Topkapı Cevizlibağ Tramvay durağına ise yürüme mesafesinde yer alan projenin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi metro istasyonuna 600 metre, Avrasya Tüneli’ne 15 dakika, Marmaray’a 10 dakika mesafede yer alan 3S Kale Topaz Residence projesi Maltepe Mahallesi,  Teyyareci Sami Sokak, Topkapı / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 502 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…