Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

3S Kale Topaz Residence son 30 daire satışta

Türkiye’nin öncü gayrimenkul firmalarından 3S Kale Holding’in hayata geçireceği 3S Kale Topaz Residence projesi, sahiplerine emniyetli ve kaliteli bir hayatı vadediyor. Proje, Topkapı mevkiindeki ev ve ofis gereksinimine benzersiz bir çözüm getirecektir. Ayrıca proje kapsamındaki son 30 daire sahiplerini beklemektedir.

Son 30 daire kaldı

Topkapı, İstanbul’un iş ev eğitim sektörü bakımından merkezi bölgelerinden bir tanesidir. Bu bölgede yükselen 3S Kale Topaz Residence projesinin daha tanıtımı yapılmadan, dairelerin neredeyse tamamı satılmış durumdadır. Ayrıca 2020 yılının Kasım ayından ön satışının başlamasından bu yana, kaliteli ve emniyetli bir evde yaşamak isteyen vatandaşların yanı sıra yatırım için satın alanların da yoğun ilgisi ile karşılayan projede 30 daire kalmıştır.

Proje kapsamında öğrencilerden çekirdek ailelere kadar her türlü kesime uygun metrekarelerde konut yer almaktadır. Kalan son 30 daire 2+1 tipte tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin fiyatları 2 milyon TL ile 3 milyon 220 bin TL arasında değişmektedir. Özel avantajlarla satışa sunulan daireler için 12 ile 60 ay arası yüzde 0,69; 61 ile 120 ay arası içinse yüzde 0,99 faiz oranı uygulanmaktadır. Dairelerin teslimlerinin 2022 yılının son çeyreğinde olması planlanmaktadır.

Konut projesi 13 katlı 2 adet kuleden meydana gelmektedir. Ayrıca projede toplam 228 adet konut ve 14 adet cadde mağazası yer almaktadır. Bunların dışında proje kapsamında 3 bin 550 metrekare büyüklüğünde ofis bloğu da bulunmaktadır.

3S Kale Topaz Residence her yere kolay ulaşım imkanı sağlıyor

Proje Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi semtlere komşudur. Ayrıca Avrasya Tüneline 15 dakikalık mesafede konumlandırılan proje, Davutpaşa YTÜ metro istasyonuna yürüme mesafesindedir. Bunun dışında Cevizlibağ metrobüse ve tramvay durağına da yürüyerek ulaşılabilmektedir.

Diğer emlak konut haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version