Kategoriler
Proje Haberleri

3S Kale Topaz Residence yüzde 0.68 faiz oranı ile satışta

Konut projesi 3S Kale Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Maltepe konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Maltepe Mahallesi, Topkapı’da yer almaktadır. 3S Kale Topaz Residence projesi farklı ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almkatadır.

3S Kale Topaz Residence özellikleri neler?

Konut projesi 13 katlı 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca bu iki bloğu birbirine bağlayan yatay mimaride bir ofis bloğu yer almaktadır. Bu ofis bloğu toplam 3 bin 550 metrekare alana sahiptir. İki konut bloğunda ise toplam 228 adet daire yer almaktadır.

Projede akıllı 1+1 daireler, açık mutfaklı ve kapalı mutfaklı 2+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır.  Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise brüt 40 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen büyüklüklerdedir. Ayrıca yatay blokta ise ofis ve ticari üniteler yer almaktadır. 30 bin metrekare satılabilir alana sahip projede ayrıca cadde mağazaları ve ofisler de mevcuttur. Konut projesinde yer alan 1+1 tip daireler brüt 40 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2+1 tip daireler ise brüt 59 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen büyüklüklerdedir.

Konut projesi akıllı ev sistemi ile hayata geçirilmektedir. Bu kapsamda 2+1 dairelerdeki salonlarda ve ebeveyn yatak odalarında yer alan klimalar cep telefonu  ile açılıp kapanabilmektedir. Ayrıca 1+1 tip dairelerde ise salonda yer alan klima cep telefonu ile açılıp kapanabilmektedir. Bunların dışında ayrıca evin elektriğine dışarıdan müdahale etmek mümkün olmaktadır. Çocuklu aileler için görüntülü panel üzerinden çocuk parkını istendiğinde görüntülemek mümkün olacaktır.

60 ay vade yüzde 0.68 faiz fırsatı

Projede iki türlü ödeme seçeneğine yer verilmektedir. Birinci seçenekte 60 ay vade ve yüzde 0.68 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. İkinci seçenekte ise 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. İstanbul konut projesinde konut fiyatlar henüz belli değildir.

Konut projesi içerisinde yürüyüş parkuru, açık hava spor alanları, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca fitness salonu, sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, lobi alanları ve alışveriş caddesi proje içerisinde yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Maltepe Mahallesi, İstanbul Satış Ofisinin yanı, Teyyareci Sami Sokak, No: 1,  Zeytinburnu / İstanbul adresinde yer almaktadır.  Ayrıca proje Avrasya Tüneline 15 dakika,  Topkapı Cevizlibağ Tramvay durağına ise yürüme mesafesindedir. Proje Yüzyıl Üniversitesi ile İstinye Üniversitesi’nin arasında yer almaktadır. Ayrıca konut projesi E-5 oto yoluna yakın bir konumdadır. Ayrıca İstanbul Esenler Otogarı 3.5 km, Cevizlibağ Metrobüs istasyonuna yürüme mesafesinde bulunmaktadır. İstanbul Havalimanı’na 45 km mesafede yer alan proje Çağlayan Adalet Sarayı ise 11 km mesafededir.

Topkapı konut projesinin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için 444 37 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…