Kategoriler
Proje Haberleri

4401 Residence Kağıthane fiyat listesi

Konut projesi Yeşildağ İnşaat firması tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa mahallesinde hayata geçirilmektedir. 4401 Residence Kağıthane projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan son dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. 4401 Residence Kağıthane fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kağıthane konut projesinde toplam 290 adet konut yer almaktadır. Konut projesi İstanbul, Kağıthane, Talatpaşa mahallesinde yer almaktadır. İstanbul konut projesi 3 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje üç farklı tip daire seçenekleri olacak şekilde projelendirildi. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere üç farklı tip konutlar yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 75 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan konut bloklarında tüm dış cephe ve balkonlarda ısı ve ses yalıtımı için 13.5’luk tuğla üzerine 5 cm taş yünü mantolama yapılmıştır. Daireler arasında ses izolasyonu 8.5’luk çift tuğla arasına 4 cm taş yünü uygulama yapılmış. Binalarda ihtiyacı karşılayacak kapasitede su deposu,  yangın söndürme sistemleri, duman dedektörleri, yangın kaçış merdiveni bulunmaktadır. Ayrı fiber internet altyapısı, jeneratör gibi bir çok özellik de projede yer almaktadır.

4401 Residence Kağıthane fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin konumuna göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projedeki 75 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 520 bin TL’den başlamaktadır. 2+1 tip daire fiyatları 570 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Konut projesindeki 100 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3+1 tip dairelerin fiyatları 700 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

4401 Residence Kağıthane projesinde Türk hamamı, fitness center, sauna, çok amaçlı toplantı salonu, hobi odası, kafeterya, market, çocuk oyun alanı, ayrıca çocuk oyun odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje metrobüse 5 dakika,  metro istasyonuna 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, Levent, Maslak, ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Taksim ve Mecidiyeköy’e 15 dakika mesafededir. Ayrıca proje Beşiktaş ve 15 Temmuz Şehitler köprüsü ise 15 dakika mesafede yer almaktadır. Konut projesi Talatpaşa Mahallesi, Uçankuş Sokak,  Kağıthane / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 344 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…