Kategoriler
Proje Haberleri

A Plus Residence Kartepe satışlarına başlandı

Kartepe ilçesinin yeni yükselen yıldızı A Plus Residence Kartepe projesi E-5’in kenarında konumlu prestijli bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Projede toplam 65 home ofis daire ve dört adet dükkan mevcut. Projede yer alan daire seçenekleri neler? Projenin sosyal olanakları gelişmiş düzeyde mi? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

A Plus Residence Kartepe daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 55 metrekarelik 1+1 daireler, brüt 71 metrekare genişliğinde home ofis 1+1 daireler ve 102 metrekare dubleks 1+1 rezidanslar mevcut. Projede daireler yerden ısıtma sistemiyle ısıtılıyor. Projede daireler LED TV, TV ünitesi, portmanto ve üçlü ankastre set olanaklarına sahip. Ayrıca projede klima, kombi ve interkom sistemi de var. Yapı içerisinde iki tane on kişilik asansör de hizmete açık. Projede daireler hem ev hem de ofis olarak kullanıma açık durumda.

A Plus Residence Kartepe sosyal olanakları

Proje konumu itibariyle tabiat parkı, Maşukiye, Sapanca, Cengiz Topel Havaalanı, çeşitli alışveriş merkezleri, hastaneler ve okullara yakın mesafede yer alıyor. Açık ve kapalı otopark imkanına sahip projenin girişinde karşılama lobisi de mevcut. Ayrıca proje kapsamında kapalı havuz, bay bayan ayrı olacak şekilde hamam, sauna ve buhar odası da var. Bununla birlikte proje içerisinde aletli spor salonu da yer alıyor. Ayrıca projenin kendi özel güvenliği de devamlı hizmet veriyor.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 55 metrekarelik 1+1 daireler 310 bin TL, brüt 71 metrekare genişliğindeki home ofis 1+1 daireler 410 bin TL ve 102 metrekare dubleks 1+1 rezidanslar da 610 bin TL üzerinden satışta mevcut. İnşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezme imkanına sahip değil. Ayrıca projede yer alan daireler konut kredisine uygun kapsama giriyor. Projenin büyük bir yatırım aracı olacağı inşaat firması tarafından öngörülenler arasında.  Proje hakkında detaylı bilgi için 0262 3232708 numaralı telefon üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…