Kategoriler
Proje Haberleri

Güldeste 9 Kartepe avantajlı fiyatları ile Kartepe’de yükseliyor

Kocaeli Kartepe mevkiinde yer alan Güldeste 9 Kartepe Evleri projesi avantajlı fiyatlar üzerinden satışa çıkmış durumda. Özkoca İnşaat inşaat firmasından satışta olan konutlar geniş ve ferah daire seçenekleriyle dikkat çekiyor. Projede sosyal olanaklar nasıl? Proje konut kredisi kapsamına uygun mu? Projede daire özellikleri neler?

Güldeste 9 Kartepe Daire Seçenekleri

Proje kapsamında brüt 149 metrekarelik 2+1 evlerin yanı sıra brüt 200 metrekare genişliğe sahip 3+1 evler de mevcut. Bununla birlikte proje kapsamında brüt 215 metrekarelik 4+1 daire seçenekleri de var. Projede yer alan daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. Toplamda iki blok ve 40 daireden oluşan projede jeneratör ve hidrofor destekleri mevcut. Projede dairelerde özel ses izolasyonu ve üçlü ankastre set de var. Bunun yanında klima ve kombi içeren daireler spot aydınlatmalara ve giyinme odasına da sahip. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon da mevcut. Bununla birlikte projede yer alan dairelerde fiber internet desteği de var.

Güldeste 9 Kartepe Sosyal Olanakları

Proje konum itibariyle Cengiz Topel Havalimanı, otoyol, alışveriş merkezi gibi merkezlere yakın konumda yer alıyor. Proje içerisinde kartlı geçiş sistemi ve kargo kutusu da mevcut. Bununla birlikte bina altı her daireye özel otopark imkanı, misafir otoparkı ve bisiklet yeri de var. Proje kapsamında oyun sahası ve oyun parkı da bulunuyor. Ayrıca peyzaj kapsamında şelale ve yapay deresi mevcuttur. Proje şehir merkezine, üniversiteye, okullara, market ve hastaneye yakın konumda yer alıyor.

Projede Daire Fiyatları

Güldeste 9 Kartepe Evleri projesinde yer alan brüt 149 metrekarelik 2+1 daireler 420 bin lira fiyat üzerinden satışta. Ayrıca proje kapsamındaki brüt 200 metrekare alana sahip 3+1 daireler de 600 bin TL üzerinden satışta. Bununla birlikte projedeki brüt 215 metrekarelik 4+1 daireler ise 650 bin TL fiyat ile satışa çıkmış durumda. Proje konut kredisine de uygun kapsamda yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 (533) 487 81 35 telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…