Kategoriler
Proje Haberleri

A Plus Residence satılık daire fiyatları ne kadar?

Afyon satılık daire seçenekleri arasına yenileri eklendi! Afyon İnşaat tarafından hayata geçirilen A Plus Residence projesi, 5 + 1 odalı lüks daireleri ile dikkat çekmektedir. Afyonkarahisar’ın merkezinde yer alan bu konutlar, güvenlik ve kamera hizmetine sahiptir. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun parkı dışında çeşitli spor alanları mevcuttur. Tenis kortu, basketbol sahası, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bu imkanların başında gelmektedir. Bununla birlikte fiber internet altyapısı, jeneratör olanağı ve 24 saat resepsiyon hizmeti bulunmaktadır. Normal asansör ile birlikte yük asansörü donanımının bulunması da önemlidir.

Daireler ise akıllı ev sistemine sahiptir. Mikrodalga fırın, normal fırın, davlumbaz, ocak, buzdolabı ve bulaşık makinasına sahip olan bu daireler ebeveyn banyoludur. Ayrıca zemin türleri granit ve laminant parke olmaktadır. Dolayısıyla bu daireler son derece kullanışlı özelliklere sahiptir.

A Plus Residence nerededir?

Bu proje, Afyonkarahisar’ın merkez mahallelerinden olan Selçuklu Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Dolayısıyla A Plus Residence konutları, Afyon Selçuklu satılık daire ilanları arasındadır. Proje arazisi, diğer pek çok konut ile kısa mesafede yer alır. Örneğin Garden Life, Batıpark Sitesi ve Manolya Villaları bu konutlara oldukça yakındır. Ayrıca konutların Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne yakın olduğu da görülmektedir. Bununla birlikte Özel Afyon Doğa İlkokulu / Ortaokulu / Anadolu Lisesi de proje alanına yakın mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

A Plus Residence satılık daire fiyatları, konutların büyüklüğüne göre şu şekilde sıralanabilir:

  • Brüt 182 m2 – Net 172 m2: 1.100.000 – 1.000.000 TL
  • Brüt 270 m2 – Net 240 m2: 1.400.000 – 1.500.000 TL

Ayrıca buna benzer proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version