Kategoriler
Proje Haberleri

Abdulhamithan Towers Gaziantep satışları başladı

Abdulhamithan Towers Gaziantep projesi modern mimari yapısı ve ultra lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İbrahim Özdemir Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 3.090 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Sadece 1 blok ve 29 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 3.090 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Sadece 1 blok ve 29 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş peyzaj alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar geniş balkonlu ve kat bahçelidir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Merkezi uydu sistemi ve fiber internet alt yapısı bulunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemine sahip olup yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik barbekü, kiler, küvet, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Abdulhamithan Towers Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Abdülhamit Han Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Abdulhamithan Towers Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Abdulhamithan Towers Gaziantep projesinde uygun ödeme ve vade seçenekleri bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 360 30 34 veya 0 (544) 831 83 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version