Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Acar Blu projesindeki Koru etabında ev fiyatları ne kadar?

Beykoz’da 20 dönümlük arsa alanına kurulan Acar Blu projesindeki Koru etabında satışlar başladı. Konut satın alımında, banka kredisi kullanılabiliyor. Şehir merkezinde kurulan projedeki konutlar, hemen teslim durumunda.

Acar Blu Koru etabında sosyal zenginlikler

Projenin Şehir etabından sonra Koru etabında da satışlar başlarken projenin misafir ağırlama alanları bulunuyor. Misafir mutfağının da yer aldığı projede televizyon odası ve sinema salonu konut sakinlerine hizmet veriyor. Oyun odasının yanı sıra projede, parti odaları ve çocuk odaları bulunuyor.

Projede, ayrıca, çocuk parkları da mevcut durumda. Acar Blu projesinin Koru etabındaki sosyal imkânlar bunlarla kısıtlı değil. Site alanına konumlandırılan pistli yürüyüş ve koşu parkuru yeşil alanlarla çevrili.

Wellness etkinliklerinin de yer aldığı projenin kapalı yüzme havuzu ve SPA alanları bulunuyor.

Evcil hayvanlara özel sosyal alanlar

Acar Blu Koru projesinde, konut sakinlerinin evcil hayvanlarına özel sosyal aktivite alanları da bulunuyor. Ev sakinlerinin evcil arkadaşıyla vakit geçirebileceği projede bin 165 metrekarelik alan ayrıldı.

Acar Blu Koru’da daire seçenekleri ve fiyatları

Burada 237 metrekarelik yürüme yolu, 203 metrekarelik park alanı yer alıyor. Söz konusu projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri net 79.31 metrekare büyüklüğü ile net 100,38 metrekare büyüklükleri arasında. İki odalı ve bir salonlu daire tipleriyse net 124,41 metrekare büyüklüğüyle net 153,72 büyüklüğü arasındaki seçeneklerde.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler net 179,93 metrekare ile net 246,15 metrekare büyüklükleri arasında. İki blok içerisindeki 120 daireyi barındıran projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 2 milyon 306 bin 138 liradan başlıyor.

İstanbul’un sakin ve gözde ilçelerin birinde yükselen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 3 milyon 117 bin 156 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa edilen üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı, 4 milyon 552 bin 800 liradan başlıyor.