Kategoriler
Proje Haberleri

Açelya Evleri Altınordu avantajlı fiyatları ile satışa çıkarıldı

Açelya Evleri Altınordu projesi Bilgin İnşaat firması farkı ile Ordu’da yükseliyor. Proje avantajlı fiyatları ve ödeme seçenekleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Projede daire tipleri nasıl? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Açelya Evleri Altınordu Daire Seçenekleri

Projede 2+1 daireler brüt 98 net ise 90 metrekare. Üç katlı bina şeklinde tasarıma sahip konutlarda ısınma doğalgaz yoluyla sağlanıyor.  Projede toplam altı adet daire mevcut. Projede daireler Hilton banyo ve laminat zemin özelliklerine sahip. Ayrıca projede intercom sistemi ve görüntülü diafon da daire özellikleri arasında yer alıyor. Projede dairelerin mobilya seçeneği de mevcut. Ayrıca proje içinde asansör de var. Isı yalıtım ve ses yalıtımı özelliklerine sahip dairelerin yanında proje kapsamında otopark da mevcut. Ayrıca dairelerde ısıcam ve spot aydınlatmalar da özellikler arasında yer alıyor.

Açelya Evleri Sosyal Olanakları

Proje konum itibariyle kolej, alışveriş merkezi, hastane, market ve semt pazarı gibi merkezlere yakın durumda. Ayrıca spor salonu ve üniversiteye de yakın mesafedeki proje denize sıfır konumda yer alıyor. Proje havaalanına ve otobüs durakları gibi ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca projenin sosyal olanakları arasında sahile ve iskeleye yakın olması, bununla birlikte teleferik merkezlerine yakın olması da yer alıyor. Proje sizlere doğayla iç içe deniz manzaralı bir yaşam sunuyor.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri

İnşaat firmasından satışta olan daireleri görüntülü arama ile gezebilirsiniz. Projede 2+1 daireler 360 bin TL olarak satışta. Ayrıca projede takas imkanı da ödeme seçenekleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte proje, konut kredisi kapsamına uygun değil. Proje teslim tarihi ise 01 Haziran 2021 olarak firma tarafından planlanmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 871 15 53 numaralı telefon üzerinden inşaat firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version