Kategoriler
Proje Haberleri

Açelya Konutları Ordu Satışları Devam Ediyor

Ordu İli, Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje, Garipler Mühendislik İnşaat Firması tarafından inşa edilmekte olup, dairelerin satışları devam etmektedir. Açelya Konutları Ordu projesinde yer alan daire tipleri nelerdir? Daire büyüklükleri ne kadar? Konutların fiyatları ne kadar? Bütün soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Altınordu, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Dört adet konut bloğundan meydan gelen konut projesindeki konut blokları 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Toplam 48 daire yer alan projede sosyal alanlar da yer almaktadır. Ordu konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler brüt 100 metrekare ve 115 metrekare olarak iki şekilde sunulmaktadır.

Ordu konut projesindeki konut bloklarında çocuk oyun parkı, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Üstelik etrafında market, sağlık ocağı, eczane bulunan proje, şehrin en gözde yerinde yer almaktadır.

Açelya Konutları Ordu Fiyatları Ne Kadar?

Ordu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 400.000 TL’den başlamaktadır.

Brüt 100 metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip daireler 400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

115 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 450.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut projesi, konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Açelya Konutları Ordu konut projesi, Altınordu şehir merkezinde olup meydana 10-15 dakika uzaklıkta, Üniversiteye 10 dakikalık mesafededir. Konut projesi aynı zamanda ana yola yakın konumdayken, denize yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 (452) 234 14 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version