Kategoriler
Proje Haberleri

Açelya Villaları Karaman satışları başladı

Açelya Villaları Karaman projesi lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Karaman Merkez’de bulunan proje Safir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede 7 artı 2 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede 7 artı 2 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 425 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 400 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için müstakil 2 araçlık kapalı garaj ve 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sinema salonu, spor alanı, hamam ve sauna bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton özellikli 3 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Jakuzi, kiler, klima, mobilya, panjur, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, banyo, geniş koridor, merdiven, tutamak ve tuvalet mevcuttur.

Açelya Villaları Karaman konumu hakkında

Proje, Karaman’ın Merkez İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Açelya Villaları Karaman fiyatları ne kadardır?

Açelya Villaları Karaman projesinde fiyatlar cephe ve konuma göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 425 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 2 villaların fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (338) 212 35 53 veya 0 (542) 650 50 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…