Kategoriler
Proje Haberleri

Acıbadem 352 ön talep topluyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesi ile Esta İnşaat ve A Yapı ortaklığı tarafından İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burgulu (Acıbadem) Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Benesta Acıbadem projesinin yeni ismi Acıbadem 352 oldu. Proje ile ilgili ön talep toplama süreci projenin web sitesi üzerinden başladı.

52 milyon 098 bin 418 TL yatırım değerine sahip olması planlanan konut projesi toplam 897 adet konut ve 11 adet ticari üniteden meydana geliyor. 30 bin 622,26 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Acıbadem 352 projesinde 8 adet konut bloğu yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere toplam beş farklı tip daire seçeneklerine yer verilen konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 69,87 metrekare ile 258,21 metrekare arasında değişiyor.

2022 yılı sonlarına doğru tamamlanarak alıcılarına teslim edilmesi beklenen konut projesinde 947 adet araç kapasiteli kapalı otopark, açık otopark, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası gibi ortak alanlar yer alıyor.

Acıbadem 352 fiyatları ne kadar?

Projenin web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başlayan projede yer alan dairelerin fiyatları henüz belli değil. Projede kat planları daire tipleri, teslim tarihi, daire büyüklükleri, ödeme seçenekleri ile ilgili bilgiler henüz belli olmadı.

Firmanın diğer projeleri arasında Benesta Beyoğlu, Benesta Basın Ekspres, Benesta Cadde, Benesta Bahçelievler ve Ege – Akdeniz çanağının kalbi olacak yarım ada projesi olan Benesta Amos Living projeleri yer alıyor.

Proje nerde yer alıyor?

Bağdat Caddesi’ne 3 kilometre, Kalamış Parkı’na 2 kilometre mesafede yer alan projenin satış ofisi, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, No:27 / 1 Acıbadem 352 Satış Ofisi, Üsküdar / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ayrıca Uzunçayır Metrobüs durağına 3 kilometre, Ünalan Metro durağına 600 metre, Kız Kulesi’ne 3 kilometre , Akasya AVM’ye 600 metre ve Avrasya Tüneli’ne ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.

Tel: 444 0 899

Diğer proje haberleri için tıklayınız…