Kategoriler
Proje Haberleri

Acron Twin Kartal satışları devam ediyor

Acron Twin Kartal projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Kartal’da bulunan proje Acron firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 112 adet rezidans daire ve 11 adet ticari alan bulunmaktadır. Site içerisindeki daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, 112 adet rezidans daire ve 11 adet ticari alan bulunmaktadır. Site içerisindeki daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. Aynı zamanda 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. 4 artı 1 teraslı dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 221 metrekare olmaktadır. Ayrıca teraslı dubleks dairelerin giriş katında 2 oda ve 1 salon olmaktadır. Üst katında ise 2 oda olacak şekilde planlanmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, sauna, hamam fitness center, kafe ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği bulunan projede yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Banyolarda duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak, mutfak doğal gazı, set üstü ocak, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Acron Twin Kartal konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Cevizli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup daireler eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım konusunda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, Marmaray, metro, minibüs ve otobüs gibi birçok ulaşım aracı kullanabilirsiniz.

Acron Twin Kartal fiyatları ne kadardır?

Acron Twin Kartal projesinde fiyatlar konut tipine, bulunduğu kat ve manzaraya göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 137 metrekare büyüklüğündeki 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.869.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.948.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 221 metrekare büyüklüğündeki 4 artı 1 teras dubleksi dairelerin fiyatı ise 3.812.000 TL ile 4.083.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 457 68 68 veya 0 (553) 903 68 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version