Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol City Bodrum Yeniköy’de yükseliyor

Acropol City Bodrum projesi Aura İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2021 yılında kurulmuş olan Aura İnşaat, yaklaşık 8 – 9 yıllık birikimi ile ilk büyük projesini gerçekleştirmiştir. Bu başarılı proje kapsamında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler mevcuttur. Güvenlik görevlisi tarafından korunan sitede açık yüzme havuzu ve otopark alanı vardır. Bununla birlikte site içindeki toplam daire sayısı 26’dır. Bu daireler, 2 banyolu ya da 3 banyolu seçeneklere sahiptir. Ayrıca dairelerin net kullanım alanları sırasıyla şöyledir:

  • 120 metrekare
  • 93 metrekare
  • 87 metrekare
  • 72 metrekare
  • 67 metrekare

Bu net büyüklüklere sahip olan dairelerin tamamında sağlam çelik dış kapı, duşakabin, ısı yalıtımlı pencereler, yalıtım malzemeleri ile örülmüş duvarlar ve kablo TV altyapısı mevcuttur. Ayrıca seramik ve parke zemin ürünleri 1. sınıf kaliteye sahiptir.

Acropol City konutları nerededir?

Site alanında ortak yüzme havuzu mevcut olan bu daireler Bodrum – Yeniköy Mahallesi’nin Severcan Caddesi üzerinde yükselmektedir. Göktepe Caddesi’ne bağlanan bu caddede Begonvil Sitesi de bulunur. Ayrıca Bodrum Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği, Oasis AVM, Avenue Bodrum AVM, Şehit Mahmut Coşkunsu Ortaokulu ve çok sayıda durak, proje alanına çok yakın mesafededir. Dolayısıyla, Acropol City Konacık kasabasında hayata geçen başarılı bir proje olmaktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Acropol City Bodrum projesinin fiyat seçenekleri merak edilmektedir. Konut projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır. Satışa sunulmuş olan 3 + 1 odalı dairelerin fiyatları yaklaşık 3 milyon TL’den başlamaktadır. Brüt 150 metrekare 4+1 tip daire fiyatları ise yaklaşık 3 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır. İlgili telefon numaraları ise şu şekildedir:

  • 0 252 319 50 88
  • 0533 310 19 81

Ayrıca Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version