Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Port Bodrum projeden fiyatlarla satışta

Acropol Port Bodrum konut projesi içeriğindeki birden fazla villa tipleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Grup Aura firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bodrum İlçesi, Peksimet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 2+1 ve 3+1 tip, tek katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Acropol Port Bodrum projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine de yer verilmiştir. Proje kapsamında 36 adet 2+1 villa, 32 adet 3+1 villa, 23 adet 3+1 villa, 68 adet 2+1 daire, 19 adet 1+1 daireden oluşmaktadır. Bu projenin ilk etabı 36 adet 2+1 villadan oluşmaktadır. Bu villalar 2+1 düz ayak flat müstakil villadan oluşmaktadır. Ayrıca villalar brüt 100 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Proje kapsamındaki villa içleri Amerikan mutfak, teras, ısıcam, ebeveyn banyosu, klima, vestiyer gibi donatılara sahiptir. Site içerisinde ortak havuz, güvenlik, otopark gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca her villanın kendine özel bahçesi bulunmaktadır. Bahçe payları ise 60 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Proje denize 50 m ve 80 m yürüme mesafesinde olup, kumsal plaja sahiptir.

Acropol Port Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Acropol Port Bodrum konut projesi, Bodrum’un göz bebeği Peksimet beldesinde yükselmektedir. Bu proje Ege Denizi kıyısındaki kumsal plaja sahiptir. Kadıkalesi-Peksimet konumunda yer alan proje, market, sağlık ocağı, Pazar gibi noktalara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip villaların fiyatları 4 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda projeden fiyatları kaçırmadan kazanç elde etmeniz mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…