Kategoriler
Emlak Magazin

Acun Ilıcalı, eski eşiyle birlikte kullandığı lüks villasını sattı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğindeki aile konutunu yakın zamanda satılığa çıkarmıştı. Lüks villanın uzun süredir gündem olarak magazin haberlerinde yer aldığı süreçte, nihayet Ilıcalı evin satışını gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı geçmişe veda ediyor

Şeyma Subaşı ile yapmış olduğu evliliğinde satın almış olduğu lüks villasını satılığa çıkaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, konutu elden çıkardı. Ilıcalı’nın bir zamanlar eski eşi Şeyma Subaşı’na hediye olarak aldığı söylenen villanın satışa çıkarılması, magazin dünyasında birtakım söylentileri beraberinde getirdi. Subaşı’nın İtalyan sevgilisiyle devam ettiği yolda cezalandırıldığı haberleri yapılmış, ancak bizzat bu durum Subaşı tarafından reddedilmiştir.

Villanın satış bedeli 125 trilyon oldu

Acun Ilıcalı, bitirdiği evliliğinin ardından 1,5 sene sonra lüks villayı 125 trilyona sattı. Eski eşi cezalandırdığı konuşulan bu satış için Subaşı, şu sözleri söyledi:

“Acun evi zaten bana hediye olarak almamıştı. Beraber oturacaktık ki öyle de oldu. Boşanma işlemleri gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu.”

Konuşmasının devamında evden ayrılma planlarının olduğunu söyleyen Subaşı, bu evin kızı Melisa, kızının bakıcısı ve kendisi için fazla büyük olduğundan bahsetti. Eski eşiyle olan bağlarının kopmadığından söz eden Subaşı, aynı zamanda aralarında herhangi bir problemin ya da olumsuzluğun bulunmadığının açıklamasını yapmıştır.

Yeni Çağ’dan yapılan habere göre, evin değeri tam olarak 16.8 milyon dolara tekabül etti. 125 trilyonluk satışın ardından paranın hangi yatırıma gideceği merak konusu olurken, alıcı tarafın ismini açıklamak istemediği belirtilmiştir.