Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Concept Bursa lansman fiyatlarıyla satışta

Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Ön hazırlıkların devam ettiği konut projesini 2021 yılı Mayıs ayı içerisinde başlanması planlanmaktadır. Ada Concept Bursa projesinde daire satışları da lansman dönemine özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Mayıs ayı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanması planlanan proje Görükle / Dumlupınar’da inşa edilecek. Konut projesi Görükle bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Projede daireler eşyalı olarak teslim edilecektir. Konut projesi Özgel İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir.  Ayrıca konut projesindeki dairelerde 1.500 TL kira garantisi bulunmaktadır.

Ada Concept Bursa projesinde yer alan daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 68 metrekare ile 70 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip dairelerin net alanları ise 50 metrekare ile 54 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan dairelerde amerikan mutfak, beyaz eşya, ankastre fırın, duşakabin gömme dolap gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca dairelerde ısıcam, pvc doğrama, vestiyer, çamaşır makinesi, buzdolabı, fiber internet gibi özellikler yer almaktadır. Binalarda asansör, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu sistemi, kapıcı dairesi yer almaktadır. Ayrıca daireler içerisinde firma tarafından belirlenen bazı eşyalar yer alacaktır. Sosyal alan olarak ise açık otopark, açık yüzme havuzu, fitness salonu, oturma alanları yer almaktadır.

Ada Concept Bursa fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 289 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip zemin kat 2+1 tip daireler 289 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Mayıs ayında inşasına başlanacak olan projenin 2022 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje nere yer alıyor?

Ada Concept Bursa konut projesi minibüs duraklarına, otobüs durağına, marketlere yürüme mesafesindedir. Ayrıca proje eğitim kurumlarına, hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Dumlupınar Mahallesi, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 735 04 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…