Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Garden Evleri Torbalı satışları devam ediyor

Ada Garden Evleri Torbalı konut projesi cadde üzeri konumu ve ayrıcalıklı özellikleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Torbalı İlçesinde yükselen proje İzbil İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Torbalı İlçesi Torbalı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup ayrıcalıklı dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Ada Garden Evleri Torbalı hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahiptirler. Bu sayede evinizi telefonunuzdan rahatlıkla kontrol etme fırsatına sahip olmaktasınız. Ayrıca daire içleri giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, vestiyer, panjur gibi niteliklere sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde hırsız ve yangın alarmı, yüz tanıma ve parmak izi, intercom sistemi, ankastre set, spor aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlar da mevcuttur. Yerden ısıtma ile ısınan dairelerde cam balkon seçeneği de bulunmaktadır.

Site içerisinde kapıcı ve güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Aynı zamanda hidrofor, su deposu, otopark gibi donanımlar da yer almaktadır. Torbalı konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 105 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Ada Garden Evleri Torbalı konumu ve fiyatları hakkında

İzmir Torbalı konut projesi, yeni hastane ve adliye yakınında konumlandırılmıştır. Cadde üzerinde yer alan proje ayrıca şehir merkezi, park, okul, cami gibi noktalara da yakın mesafededir. Ulaşım açısından da rahat olan projenin konumu otobüs, dolmuş, metro duraklarına da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0505 884 21 26 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version