Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Loft Eryaman satışları başladı

Ada Loft Eryaman projesi farklı modern mimarisi ve sosyal donatıları ile sizleri bekliyor. Ankara Yenimahalle’de bulunan proje Ada Loft Eryaman tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca tek blok, 23 katlı 92 adet daire bulunan projede 4 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje tek bloktan oluşmaktadır. 23 daire katı ve 26 sosyal donatı alanlarıyla 92 adet daire bulunan projede 4 artı 1 konut tipleri mevcuttur. 4 artı 2 konut tipinde olan dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 187 metrekare olmaktadır. Sosyal donatıların tamamı binanın altında konumlandırılmıştır. Sosyal donatılar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, Fitness salonu, Türk hamamı, sauna, etüt merkezi, kreş ve vitamin bar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ortak kullanıma açık peyzaj alanı bulunmaktadır.

Kamelyalar, yürüyüş yolu, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı spor sahası mevcuttur. Tek araçlık açık otopark bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 4 adet birey ve 1 adet yük asansörü mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Hırsız ve yangın alarmı, görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu olup duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kiler, klima, ankastre mutfak, mutfak doğal gazı, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, park ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Ada Loft Eryaman konumu hakkında

Söz konusu proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Ata Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca doğa, park ve yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise; caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Ada Loft Eryaman fiyatları hakkında

Ada Loft Eryaman projesinde fiyatlar kat ve cephesine göre değişmektedir. Ayrıca lansmana özel satış fırsatları bulunmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 773 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde yer alan 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 259 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Üstelik kredi, faiz ve vade farkı olmadan kişiye özel esnek ödeme planları bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (501) 912 11 05 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version