Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Mahal Kuşadası havuzlu ve lüks projede villalar sahiplerini bekliyor

Sar Yapı Tasarım farkıyla satışta olan Ada Mahal Kuşadası lüks villalar Kuşadası’nda sahiplerini bekliyor. Villa projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Güzelçamlı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Projede villa fiyatları ne kadar? Proje hangi sosyal özelliklere sahip? Projede yer alan villalar konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Ada Mahal Kuşadası özellikleri

Proje kapsamında brüt 185 metrekarelik 3+1 lüks villalar dikkat çekiyor. Yerden ısıtma sistemi ile ısınan villalar 2 katlı ve inşaat firmasından satışta. Toplamda 18 adet villadan oluşan projede villalar akıllı ev sistemine sahip. Ayrıca klima alt yapı sistemi içeren villalarda 3 adet banyo mevcut. Bununla birlikte projede elektrikli panjur ve şömine sistemi de daire özellikleri arasında yer alıyor. Çatılarda ses ve ısı izolasyonu içeren villalar geniş teraslara sahip. Bina cephe aydınlatma ve tamamen ağaçlarla çevrili site içinde yer alan villalar sahiplerini bekliyor.

Ada Mahal Kuşadası sosyal olanakları

Konumu ile dikkat çeken proje Kuşadası Güzelçamlı mevkiinde konumlu. Doğa ile iç içe şehrin gürültüsünden uzak projede villaların özel havuzu mevcut. Ayrıca özel mimarisi ile dikkat çeken projede müstakil otopark ve hobi bahçesi de var. Denize yürüme mesafesinde yer alan proje içinde spor alanı da mevcut. Park ve güvenlik imkanına sahip proje 7/24 güvenlik kamerası ile de korunuyor. Proje özel peyzajı ve site içi yürüyüş yollarıyla da tercih sebebi.  Marketlere, pazara ve sahile yürüme mesafesindeki proje yatırım amacıyla da tercih edebileceğiniz türden.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan  3+1 tip villalar 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlara satışta. Projede villalar konut kredisine uygun kapsamda değerlendiriliyor. Ayrıca projenin ödeme seçenekleri arasında takas da mevcut. Proje kapsamındaki villalar görüntülü arama ile de gezilebiliyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 618 83 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…