Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ada Manzara Pendik projesinde göz alıcı fırsatlar

Ada Manzara Pendik, İstanbul Pendik konumu ile tüm dikkatleri üzerine toplayan son derece modern tasarıma sahip konut projesidir. Yaratıcı firmanın Aloha Group olduğu bu modern tasarımlı yapılar A konut segmenti üzerinden anahtar teslimini hemen yapmakta.

Ada Manzara Pendik proje özellikleri

Ada Manzara Pendik, İstanbul’un sevilen ilçelerinden Pendik üzerinde konumlandırıldı. 4 katlı bu modern yapılar içerisinde toplamda 37 daire bulunmaktadır. A konut segmenti üzerinden hayat verilen projede Aloha Group imzası farkını yaşamak oldukça kolay. Tasarım açısından butik bir proje olarak gözler önüne serilen muhteşem ada manzaralı bu eşsiz yapılar; denizin maviliğini gözler önüne seriyor.

Gökyüzünün tüm tonları gözlerinizin önünde dans ederken, sizler istediğiniz ödeme seçenekleri ile evinizin keyfini çoktan yaşamaya başlayacaksınız. Prestijli bir yaşamın kapılarının açıldığı Ada Manzara Pendik üzerinde; Büyükada, Sedef, Heybeli, Burgaz ve Kınalı Adaları olmak üzere başlıca manzara sizleri bekliyor. İç mekanların son derece kullanışlı olması bakımından perdesiz evlerin dizaynına uygun tasarımlar gerçekleştirilirken, cadde üzerindeki dükkanlar sizin her türlü ihtiyacınızı anında karşılıyor.

Daire tipleri konusunda A, B, C, D, E olarak kategorilere ayrılan projede; aynı zamanda teraslı tasarıma sahip dairelerde sizleri beklemektedir. Duvarlarda yoğunluk olarak Filli Boya kullanılmış, ana kapının son derece güvenilir olması adına Falez merkezi kilit çelik kapılar tercihe eklenmiştir. Parlak lakelerin sizleri karşıladığı alanlarda, 1.kalite seramik döşemeler evlere şık bir görünüm sağlamakta. Terasların özel olarak tasarladığı ve 5+5 lamine cam kullanıldığı bilinmekle birlikte, camlar ısı ve ses yalıtımına sahiptir. 89 metrekareden başlayan daire boyutları kişilerin tercihlerine göre 226 metreye varan seçenekler ile Ada Manzara Pendik’te sizleri bekliyor.

Projenin sahip olduğu ulaşım imkanları

Ada Manzara Pendik üzerinde Aydos Ormanları sadece 2 kilometre uzaklığa sahip. Doğal yaşamı hayatına katmak isteyenlerin aynı zamanda Gözdağı Tesisleri’ne ulaşımı 2 kilometre üzerinden gerçekleşiyor. Pendik Metro İstasyonu yine aynı mesafede olup, sadece 3 kilometre ekstra uzaklıkta Marmara Üniversite Hastanesi sizleri karşılamakta. Pendik Hızlı Tren Garı, Pendik Şehir Çarşısı, Pendik Marina ve İDO gibi başlıca ulaşım imkanlarına sahip olmakla birlikte yalnızca 7 kilometre mesafe kat etmeniz gerekmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 kilometre olan mesafe, Sabancı Üniversitesi için yalnızca 15 kilometrede yer alıyor.

Projenin sahip olduğu daire fiyatları

Cadde üzerinde 20 dükkânın bulunduğu butik projesinde uygun vade ve kredi imkanları kişilerin bütçesine göre sunulacaktır. Ayrıca yatay mimarinin ön plana çıktığı yapılardan ev sahibi olmak sizleri yatırımda geleceğe taşıyor. Minimum fiyatın 560 bin TL olduğu projede yapılacak tercih karşısında rakam bir milyon değerini bulmaktadır.

Detaylı bilgi için; +90 216 379 01 09 hatlı numarayı arayınız. Ulaşım sağlayamadığınız takdirde [email protected] mail adresinden ilgili sorularınızı gönderebilirsiniz.

“Ada Manzara Pendik projesinde göz alıcı fırsatlar” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.