Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Vadi Konakları satışları devam ediyor

Ada Vadi Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Aydın Kuşadası’nda bulunan proje Ada Vizyon Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 65 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 90 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, çocuk ve yetişkin oyun salonu ve cep sinema salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yarı olimpik yetişkin ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır.

Akıllı ev sistemi özelliğine bulunan daireler, yaz/kış konforlu bir yaşam için yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca Multi Split klima sistemi, merkezi uydu sistemi ve tüm katlarda yangın alarm sistemi bulunmaktadır. Daireler Hilton banyo özelliğine sahip olup içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda spot aydınlatma, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, rampa ve elektrik anahtarı mevcuttur.

Ada Vadi Konakları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca konutlar caddeye yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Ada Vadi Konakları fiyatları ne kadardır?

Ada Vadi Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 530.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı ise 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (539) 669 10 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…