Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Adana’ya yeni proje geliyor: Dream Roma

Site içerisinde Roma döneminin tasarımıyla işlenen yapıların yer aldığı Dream Roma projesi Adana’da kuruluyor. Seyhan Nehri’nin yakınlarına inşa edilen projede 142 adet daire yer alıyor.

Açık hava sineması, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal alanların bulunduğu projedeki satın alımlarda 20 ay faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. Peşinat miktarları 50 bin liradan başlarken konut alımında banka kredisi kullanılabiliyor. Antik Roma’nın mimarisini yansıtan projedeki dairelerin 2022 yılının ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Açık otoparka ve kapalı otoparka sahip projeye Halil Avcı Şirketler Grubu imza atıyor.

Dream Roma‘da sosyal donatılar

Labirentten oluşan bahçeleri, Antik Roma mimarisinden esinlenen yolları içeren peyzaj alanı, Adana’da bir ilki gerçekleştiriyor. Dream Roma projesinde Antik Roma döneminin ünlü yapısının (Kolezyum Amfitiyatro) adından esinlenen açık hava sineması bulunuyor. Collesium Sinema ismine sahip açık hava sineması, projedeki yerini alıyor.

Roma Garden (Roma Bahçesi) adı verilen bahçeye sahip olan projede spor salonu, sauna, açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı da bulunuyor.

Projedeki daire özellikleri

Dream Roma projesindeki daireler ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Projede ısınması merkezî sistemle gerçekleştiriliyor. Daire kapıları çelik malzemeden oluşurken dairelerde Hilton tipi lavabo bulunuyor. Gizli aydınlatma sisteminin yer aldığı dairelerde, duşa kabin de bulunuyor. Hazır mutfağa sahip daireler birinci sınıf kaliteden kapılarla donatılıyor.

Gürselpaşa Mahallesine inşa edilen projedeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri 82 metrekare büyüklüğü ile 85 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki farklı seçenekle sunuluyor. 1 oda ve 1 salon tipindeki teraslı daireler (teras hariç) 102 metrekare büyüklüğünde, 1 oda ve 1 salon tipindeki bahçeli ve teraslı daireler (bahçe ve teras hariç) 92 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Projedeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 120 metrekare büyüklüğü ve 132 metrekare büyüklüğünde satışa sunulurken 2 oda ve 1 salon tipindeki bahçeli daireler (bahçe hariç) 115 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 123 metrekare büyüklüğünde tamamlanıyor. Projedeki 4 oda ve 1 salon tipindeki daireler 215 metrekare büyüklüğünde, 4 oda ve 1 salon tipindeki teraslı daireler (teras hariç) 230 metrekare büyüklüğü ile 267 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki ayrı alternatifle satışa çıkarılıyor.

Dream Roma nerede inşa ediliyor?

Gürselpaşa Mahallesi, 75283 Sokak, No: 7 Seyhan / Adana açık adresine konumlandırılan projenin detaylarına +90 (322) 261 12 42 numarasından erişebilirsiniz.