Kategoriler
Proje Haberleri

Adanova Vip Batıkent lansman fiyatlarıyla satışta

Adanova Vip Batıkent projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Adanova Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 2 adet blok ve toplamda 81 adet daire bulunmaktadır. Her katta 3 adet ve her katta 2 adet 6 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 2 adet blok ve toplamda 81 adet daire bulunmaktadır. Her katta 3 adet ve her katta 2 adet 6 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca projede bulunan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü de 225 metrekare olmaktadır.  Proje içerisinde her daire için 1 adet kapalı ve 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Yeşil alan ve geniş peyzaj alanına sahiptir. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Projedeki bütün daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daireler arası ses yalıtımı bulunmaktadır. Dairelerin kendine ait Türk hamamı bulunmaktadır. Merkezi süpürge sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca her iki çocuk odasında banyo, tuvalet ve lavabo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi bulunmaktadır.

Adanova Vip Batıkent konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Yuvaköy Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup panaromik Ankara manzarası ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Projenin alanı anayola yakın olup civarda alışveriş merkezi ve eğlence merkezi bulunmaktadır.

Adanova Vip Batıkent fiyatları ne kadardır?

Adanova Vip Batıkent projesinde lansmana özel fiyatlar mevcuttur. Projede bulunan brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dairelerin fiyatı 1.285.000 TL ile 1.355.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı da 1.335.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 960 54 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…