Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark Konutları Sincan 60 ay sıfır faizle satışta

Ankara Emek İnşaat tarafından Ankara İli, Sincan İlçesi, Malıköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark Konutları Sincan projesinde satışlar ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3 etaptan meydana gelen projenin 3. etabında satışlar başladı.

Eskişehir Yolu, Uydukent’te yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin 1. etabı 2 blokta toplam 46 adet daire yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projenin bu etabı yüzde 80 seviyelerindedir.

Proje özellikleri neler?

Projenin 2. etabında toplam 50 adet daire yer alıyor. 2. etapta inşaat çalışmaları devam etmekte olup inşaat yüzde 50 seviyelerinde devam etmektedir. Projenin 3. etabında ise 8 blokta toplam 405 adet daire yer alıyor. 3. etapta yer alan dairelerin tamamı 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 4+1 tip dairelerin alanları ise 180 metrekare olarak projelendirildi.

Adapark Konutları Sincan fiyat ve ödeme planı

Projede yer alan 180 metrekare 4+1 tip dairelerin peşin fiyatları 159 bin TL’den başlıyor, dairenin katı, cephesine göre fiyatlar artarak devam etmektedir.

Adapark Konutları Sincan projesinde 300 bin TL değerindeki bir daire sahibi olmak için 40 bin TL peşinat ödenmesi gerekiyor. 40 bin TL peşinat ödedikten sonra kalan tutar için 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede taksitler 2 bin 500 TL’den başlamaktadır. 40 bin TL peşin, 60 ay 2 bin 500 TL taksit ödemesi yapılıyor. Kalan tutarın 50 bin TL’si 30 Nisan 2022 tarihinde ara ödeme yapılıyor. Kalan 60 bin TL’lik tutar ise konut teslim tarihi olarak planlanan 30 Nisan 2024 tarihinde yapılıyor. Projede ayrıca alternatif ödeme seçeneklerine de yer verilmektedir.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Sadece 20 adet daire için uygulanan bu özel kampanya için fiyat ve ödeme planı Ekim ayı için geçerli olacak. Projenin 2024 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Adapark Konutları Sincan projesinde yüzme havuzu, tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, pergola, kamelya, dinlenme alanları yer alıyor. Projede ayrıca her daireye kapalı otopark, yürüyüş parkuru, yeşil alanlar, spor alanı, 24 saat güvenlik  gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0532 385 36 70

Exit mobile version