Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Address Eryaman 2019 Ağustos’ta teslim

ALR İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve inşaat seviyesinde sona yaklaşılan projede daire teslimleri yaklaştı. Ankara, Etimesguti, Eryaman’da hayata geçirilen projede kalan son dairelerin satışları da tüm hızıyla devam ediyor.

Konut alanında son zamanların en önemli bölgelerinden biri haline gelen Eryaman’da Altay Mahallesi’nde inşa edilen konut projesinde yer alan konutların tamamı 4+1 tipinde tasarlandı. Proje Eryaman, Altay Mahallesi, Söğüt Caddesi üzerinde yer alıyor. Daha önceden Migros mağazasının yer aldığı alan üzerinde yükselen Address Eryaman Evleri projesi 13 katlı 3 adet konut bloğundan oluşuyor.

Tüm bloklarda satışların devam ettiği projede kalan son daireler 479 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede gelende alt katlarda kalan dairelerin satışları devam ediyor. Ticari üniteleri de yer verildiği projede toplam 156 adet konuta yer veriliyor. Projede yer alan 4+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 185 metrekare, net olarak ise 164 metrekare büyüklüğünde tasarlanmış durumda. Örnek dairenin hazır olduğu projede ebeveyn odasında giyinme odası, çamaşırlık gibi ekstra bölümler de yer alıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden ve 2019 yılı Ağustos ayında teslimlere başlanması planlanan Address Eryaman Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları da devam ediyor. Projede satışları devam eden 185 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları projenin web sitesindeki bilgiye göre 479 bin TL’den başlıyor. Firma tarafından verilen ilanlarda 2 ve 4 katta yer alan daireler ise 530 bin TL’den satışa sunulduğu görülüyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Kişiye özel cazip ödeme fırsatlarının sunulduğu Address Eryaman projenin 2019 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edileceği projenin web sitesinden duyurulmuş durumda.

Merkezi (Pay Ölçer) ısınma sistemli olarak tasarlanan Address Eryaman projesinde kapalı yüzme havuzu, güvenlik, açık çocuk oyun alanı, kapalı çocuk oyun alanı, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, kapalı otopark, açık otopark gibi alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Address Eryaman projesi Eryaman 1. etabın hemen karşısında, Optimum AVM’ye 2 dakika, Metro’ya 12 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca çevre yoluna 2 dakika, Göksu Parkı’na da 5 dakika mesafede yer alıyor. Proje Altay Mahallesi, Söğüt Caddesi, No:8 Eryaman Etimesgut / Ankara posta adresinde yer almaktadır.

Tel: 0312 280 10 10