Kategoriler
Proje Haberleri

Address Residence Kuşadası satışları devam ediyor

İlktaş İnşaat firması tarafından Aydın İli, Kuşadası İlçesi, İkiçeşmelik Mahallesi’nde hayata geçirilen Address Residence Kuşadası projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Satışları tüm hızıyla devam eden projede satılık daire fiyatları ise 660 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

2 etaptan meydana gelen projenin birinci etabı 5 katlı 3 adet konut bloğundan meydana geliyor. Bu etapta toplam 81 adet daire yer almaktadır. Projenin ikici etabında yer alan konut blokları ise 5 katlı olup toplam 41 adet daire yer almaktadır. Satışları devam eden projenin ikici etabında 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 tip daireler ise 145 metrekare olarak projelendirildi.

Projede yer alan dairelerde merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer, daire içi ısı kontrol sistemi, klima, otomatik panjur, akıllı ev sistemi, emniyet makaslı çelik kapı, merkezi uydu sistemi gibi özellikler yer alıyor.

Address Residence Kuşadası fiyatları ne kadar?

Satışların devam ettiği konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine, dairelerin büyüklüğüne, dairenin bulunduğu kata ve dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir.

Projede yer alan 120 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 660 bin TL’den başlıyor 765 bin TL’ye kadar yükseliyor.
Projede yer alan 140 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 975 bin TL’den başlıyor.
Projede yer alan 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 715 bin TL’den başlıyor 1 milyon 135 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede çocuk oyun parkı, hobi alanları, fitness salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA, sauna, Türk hamamı, asansör, açık otopark, kapalı otopark, spor alanları, 24 saat kameralı güvenlik gibi bir çok özellik yer alıyor.

Address Residence Kuşadası projesi İkiçeşmelik Mahallesi, Şahan Sitesi Yolu Kuşadası / Aydın adresinde yer alıyor.

Exit mobile version