Kategoriler
Proje Haberleri

Address Sahabiye projesinin lüks daireleri Kayseri’de satışa çıktı

Address Sahabiye konutları, Göker Gözütok Mühendislik ve Bülbüller İnşaat firmalarının ortak projesi kapsamında yükselmiştir. Kayseri’nin en lüks ve konforlu daireleri arasında olan bu konutların 2 türü mevcuttur. Bunlardan 4 + 1 türündeki daireler brüt 260, net 185 metrekare ölçüsündedir. 5 + 1 odalı daire türleri ise brüt 293, net 217 metrekare olmaktadır. Bu dairelerin tamamı takasa uygundur fakat kredili alım mümkün değildir.

Bulunduğu Sahabiye Mahallesi’nin adını taşıyan bu konutlarda hırsız alarmı, yangın alarmı, çamaşır odası, giyinme odası, internet ve jeneratör altyapıları vardır. Akıllı ev sistemine uygun olarak inşa edilen dairelerin ankastre mutfak seti, klima olanağı ve çift banyosu da mevcuttur. Bununla birlikte ortak kullanım hizmetleri arasında kapalı yüzme havuzu, garajlar, açık otopark alanları ve açık egzersiz alanları bulunmaktadır. Bu site alanındaki güvenlik ekibi ise oldukça önemli bir detay sayılabilir.

Address Sahabiye konutları nerededir?

Bu konutlar, Kayseri – Kocasinan’ın Sahabiye Mahallesi’nde yer alan Seher Sokak’tadır. Boylar Sokağı’na bağlanan bu sokak aynı zamanda Ahmet Paşa Caddesi’nin yanındadır. Şehrin tam merkezinde hayata geçen Address Sahabiye konutları ile pek çok hastane ve okul 5 – 10 dakikalık mesafededir. Bunlara örnek olarak;

  • Refika Küçükçalık Ortaokulu,
  • Özel Yeni Ufuk Anadolu Lisesi,
  • Özel Nehir Temel Lisesi,
  • Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
  • Kayseri Devlet Hastanesi,
  • Memorial Tüp Bebek Merkezi,
  • Özel System Hastanesi,
  • Elmas Cemil Hattat Hastanesi gösterilebilir.

Ayrıca konutların yakınında bulunan pek çok otobüs durağı, market şubesi, park ve cami gibi yerler de konum açısından önemli detaylardır. Dolayısıyla projenin en çok dikkat çeken özelliği konumu olmaktadır.

Address Sahabiye satılık daire fiyatları ne kadardır? ‘

Address Sahabiye satılık daire fiyatları 1.650.000 TL ile 2.450.000 TL arasında değişmektedir. Dolayısıyla 4 + 1 odalı daireler 1.650.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip olurken 5 + 1 odalıların fiyatı 2.450.000 TL’den başlar. Şehrin tam merkezinde yükselen bu konutlar, Kayseri’de bulunan en iyi konut seçeneklerindendir. Ayrıca bu konuda daha detaylı bilgi almak için 0533 921 34 84 numarasına ulaşmak mümkündür.

Benzer proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version