Kategoriler
Proje Haberleri

Aden Bulvar Çorum Ulukavak’ta Yükseliyor

Çorum Merkez, Ulukavak Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Kaplan Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Aden Bulvar Çorum konut projesinde dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır?

Proje Özellikleri Neler?

Çorum konut projesi, Ulukavak Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları ise 7 katlı olarak tasarlanmıştır.

Ulukavak konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler brüt 135 büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Aden Bulvar Çorum projesinde yer alan dairelerde ebeveyn banyosu, kiler, giyinme odası ve vestiyer yer almaktadır. Aynı zamanda geniş balkonlu olan dairelerde kaliteli mutfak dolapları ve çift açılımlı PVC kullanılmıştır.

Aden Bulvar Çorum Daire Fiyatları Ne Kadar?

Çorum konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 430 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Çorum konut projesi Ulukavak Mahallesi’nde yer almaktadır. Osmancık Cadde üzerinde yer alan proje, ulaşım alanları ve diğer ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0364 333 0331 ve 0532 130 55 59 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version